Разредна настава

Дневник једне учитељице

Са прославе Дана школе

на 3. априла 2013.

28. март 2013.

Весело

у част стодесетогодишњице школе

У прелепом ресторану „Бољи живот“ у Буниброду код Лесковца чија пријатна атмосфера подсећа на поље орхидеја преливено разнобојним разиграним свицима, колектив моје школе прославио је 110. рођендан њеног постојања и рада.

После тескобе и напетости коју осећамо у школској атмосфери где свакодневно доживљавамо неке притиске, наредбе, претње, захтеве,  придике, измене овога, промене онога, а нарочито министрове оптужбе да смо криви за све што се деси у овој земљи и да смо криви што уопште постојимо као просветари,  било нам је потребно овакво опуштање и вентилација духа и нерава, па је атмосфера у ресторану Агенције „Бавка турс“ у власништву дивне, гостопримљиве и увек насмејане браће Бате и Срђана,а уз пријатну музику Хармонија бенда, била право место за то.

Наш јужњачки темперамент је нарочито букнуо када су се микорофона латилe наше драге колеге, Марија Зовко, професор музичке културе и Марко Ранђеловић, професор физичког васпитања који су топлину и жар свог музичког умећа пренели на све присутне у ресторану.

Мислим да се је и Бранко Радичевић у свом вечном боравишту на Стражилову за тренутак пробудио и заборавио на своју тугу. 

И стварно, сутрадан смо лакше дисали.

 


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: